Jedzenie z obcym genem 
TVN UWAGA! 
Środki chemiczne, hormony wzrostu dla 
zwierząt, antybiotyki i rośliny genetycznie modyfikowane zawarte w żywności 
stanowią składnik naszej codziennej diety. Zdrowa żywność staje się coraz 
częściej mitem, bo w biznesie liczy się ilość a nie jakość. Jaki wpływ na nasze 
zdrowie mają produkty, które zawierają organizmy modyfikowane genetycznie? 
Zobacz „Obcy gen” Grzegorza Kuczka!
ZOBACZ TAKŻE:
Czy powinniśmy obawiać się żywności genetycznie modyfikowanej?
Chemia zabija nie tylko chwasty
Lobbing na rzecz GMO
STOP GMO
12 września 2011
Żywność genetycznie modyfikowana - mimo zapewnień 
wielu naukowców co do jej bezpieczeństwa – wciąż  budzi wśród konsumentów wiele 
emocji. Są one tym większe, gdy wychodzą na jaw zakulisowe spotkania decydentów 
z lobbystami, którym zależy na wprowadzeniu na nasze stoły 
GMO.
http://uwaga.tvn.pl/51736,news,,stop_gmo,reportaz.html?hashr=1&#mask:91142988
Zespół Stop Codex
BEZPŁATNY Biuletyn StopCodex http://StopCodex.pl
Stop dyrektywie „ziołowej” THMPD http://www.stopcodex.pl/stop-thmpd/
Problem Genetycznie Modyfikowanych Organizmów wyjaśniony http://www.stopGMO.org z BEZPŁATNYM kursem
Akcje KOALICJII POLSKA WOLNA OD GMOhttp://www.gmo-w-polsce.pl
Raport SZCZEPIENIA:dowiedz się wszystkiego. http://www.stopcodex.pl/szczepienia/
 
 
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz